Nieuwe aanbouw dorpshuis


Al een tijd is het bestuur aan het brainstormen voor meer ruimte in het dorpshuis, daar er steeds meer goederen binnen worden gehaald. Na veel beraad wordt het hokje voor het tuinonderhoud vergroot voor opslag. Het  houten tuinhokje zelf gaat een tientallen meters verhuizen en behoudt dezelfde functie.

Als de vraag in de Bining naar minder stoelen is, staan de overige naast het podium in de opslag en daar is ook nog een nooduitgang die niet geblokkeerd mag worden.
Er is oa een stelling gemaakt waarin de dartborden met poten liggen, die moet ook plek hebben.

Er is gesproken over een tweede biljarttafel en die moet ook ergens staan als deze niet wordt gebruikt. Vandaar de grotere aanbouw.
De kraan van Fedde heeft het houten hokje er al even weggetild, de fundering is gegraven en de bekisting is geplaatst, wederom allemaal weer vrijwilligerswerk.
Volgende week de beton er in.

29 juli 2017

 

2 aug. is de fundering met beton gestort. En ook in de bekisting voor de het tuinhokje dat even verderop komt te staan. En op het terras zijn er twee tegels uitgehaald en daar is ook beton in gestort voor een tweetal parasols.

Afgelopen week is het houten hokje voor het tuingereedschap op zijn plaats gezet. Tegels er in en om gelegd. De beton van de fundering is hard zodat de grond weer kan worden aangevuld.
Vulzand aanvullen en afrijen tot te gewenste hoogte voor de betonvloer.
Buitenom nog een bekisting slaan, bewapening er in.
Volgende week donderdag kan de beton worden gestort.

12 aug. 2017