Een flap voor een truckstar sticker


Ze zijn er nog wel: vrachtauto's zonder Truckstar sticker, maar hun aantal wordt minder.  Geen wonder, want waarom zou je de kans op een biljet van € 50,- mislopen? Met een sticker op je truck is het mogelijk dat je onderweg wordt aangehouden door een van onze redacteuren en een briefje van 50 overhandigd krijgt. Voor degene die nog 'bloot' rondrijden, één telefoontje naar Truckstar en we sturen 'm toe.


Links Henk Kramer
   
 
   
Van je collega moet je 't hebben

Henk Kramer uit Sondel (Zuidwest-Friesland) heeft vandaag pootaardappelen uit Wieringerwerf gelost in Zeeuws-Vlaanderen. Het leek alsof Henk  graag gezien wilde worden door ons Euroflappenteam, want achterop zijn trailer zaten wel twee Truckstar stickers. ,,Ja, die zijn er door mijn collega Gert Kelderhuis opgeplakt,"zegt de Fries. Aan zijn accent kun je goed horen waar hij vandaan komt.
Henk was slechts zelden op de veerboot te vinden; hij rijdt meestal met grondstoffen voor de veevoederindustrie, voornamelijk in Nederland maar ook in België. Nu kon hij voor de laatste keer genieten van de overtocht Breskens-Vlissingen. En dankzij een collega kreeg hij ook nog eens een flap van €50,-. Van het geld wil Henk onderdelen kopen voor zijn off-road motor, want het onderhoud van zo'n apparaat kost behoorlijk wat geld.

Bron: truckstar  5 mei 2003