The Old Pipers in de Bining


Zondagmiddag 14 jan treden om 15.00 uur The Old Pipers op in ons dorpshuis de Bining. De band bestaat uit een groep "jonge"mannen uit Ferwert. The Old Pipers bestaande uit 6 man, zingen Ierse muziek die vaak over zee, drank en natuurlijk mooie vrouwen gaan.

Gerard en Liskje die ook fervente Ierse muziekliefhebbers zijn kwamen op het idee om The Old Pipers ook een in de Bining te laten zingen. Dorpshuiscommissie was direct in voor het idee en een datum geprikt.
Voor 5 euro intree incl. een consumptie kon men er binnen lekker voor gaan zitten. Doede had geregeld dat er op het grote scherm in de zaal een 350 Ierse foto's voorbij kwamen, om alvast in de stemming te komen.
Het werd een groot succes een 140 man en vrouwen stroomden binnen voor een gezellige middag Ierse muziek.
Aan de bar was Irish coffee te verkrijgen, maar het meeste werd onze Hertog getapt, alhoewel er ook een aantal keren een glas Guinness voorbij kwam.

Het dorpshuis was op z'n Iers versierd. De mannen konden de stemming er wel inbrengen, aan het eind van de middag gingen de handen in de lucht bij de muziek. Geweldige mooie en geslaagde de middag. TOP.

Riedo.nl 14 jan. 2018