Playbackshow bijzonder geslaagd!!!!!


Zaterdag 1 februari liet weer eens zien hoeveel talent er aanwezig is in Sondel . Jong en oud playbackte de sterren van de hemel. De toon werd gezet door Djurre v/d Veer en Wieger Atsma met hun “blote konten lied” van Mooiwark die als eersten het podium beklommen.
De sfeer zat er gelijk in. Zij werden opgevolgd door Fardau v.d Veer, Marrit Bangma en Annette Hettinga die als een heuse K3 het nummer Mamase playbackte. Daarna kwam Bouwe van de Veer die aandoenlijk als kabouter Plop de zaal vermaakte. Hoeveel van ons kunnen zeggen op zo’n jonge leeftijd in zijn uppie op het podium voor een volle zaal te hebben gestaan?

De broers Niels en Jurjen Schilstra kwamen als 2 lieve konijntjes op met het nummer lief klein konijntje van ome Henk, maar hadden een verrassing in petto toen opeens house klanken uit de speakers kwamen. Jelger Kroes zette een top zang/dansact neer met Stromae van Humain Aleau.
Marjet Homma en Anna Batteram vertederden met het nummer spiegelbeeld van Mylene & Rosanna. Zij werden opgevolgd door de broers Dennis en Wilco Dijkstra die geweldig het vliegerlied playbackten.
De uitsmijter voor de pauze was weggelegd voor Petra, Marte, Willeke, Jorien en Charla met het lied “waanzinnig gedroomd” van kinderen voor kinderen. Na de pauze was het de beurt aan de Bilsjongers die op een geweldige wijze het nummer “the lion sleeps tonight” van Straight no Chaser neerzette. Zij werden afgewisseld door Marije en Anna die op een bijzonder originele manier Plien & Bianca playbackten met het nummer Wokkie Tokkie Taal. Rochelle en Eke swingden over het podium met het nummer “spotlite, camera, microfoon” van kinderen voor kinderen.
 
Een groep enthousiaste playbackers, die niet met naam genoemd wilde worden maar uit een bepaalde windstreek van Sondel komt, playbackte met daverend succes het nummer “we are the world”.
 
Zij werden opgevolgd door Carina en Demi die heel energiek het nummer “gympatic “ van kinderen voor kinderen vertolkte.
De uitsmijter van de avond was weggelegd voor Joke, Gerdiena, Jetske, Trees, Catharina en Jitske die op fantastische wijze de Dolly Dots uitbeeldden. Je kon wel zien waar hun kinderen het talent vandaan hadden, van hun moeders!!!!!!
Een daverend applaus/ staande ovatie door een volle zaal viel alle playbackers ten deel. Wat een geweldige avond !!! Tijdens de gezellige nazit werd gelijk al geopperd dat dit volgend jaar een vervolg moet hebben. Dus ALLE SONDELERS opgelet. VOLGEND JAAR HET EERSTE WEEKEND VAN FEBRUARI IS ER WEER EEN PLAYBACKSHOW!!!!
Na het geslaagde playback evenement zorgde dj Hessel v.d Goot, die ook voor het geluid tijdens de playbackshow zorgde, dat er tot in de late uurtjes gedanst werd.
 

 

 

Heidi vd Werf , 1 febr. 2014