ReŁnie in Sondel
 
     
De reŁnie van zaterdag 23 augustus 2003. is zeer geslaagd. In totaal waren er een 365 reŁnisten aanwezig.
Hierbij deed het weer ook nog een duit in het zakje door de zon niet al te hard te laten schijnen zodat het een lekkere temperatuur was in de tent. 

Bij binnenkomst van der reŁnisten ging het merendeel al snel even bij de grote coulage aan foto's kijken die 
in een halve maan aan de wanden waren geplakt. Om alle foto's te bekijken was men wel even stil want het waren er een 268 in totaal. Onderwijl bij het bekijken van de foto's werden oude herinneringen  opgehaald.
Zo rond een uur of elf had een ieder een bakje koffie met koek en verwelkomde de dagvoorzitter Feike alle reŁnisten. Hierna ging men in ontspannen sfeer verder praten over de 'good old days'.

Onder het middageten werd door Sytske en Sietske een kleine converance gehouden en zongen ze enige liedjes, wat bij de reŁnisten erg in de smaak viel. Na het eten kon men ook nog een videofilm met fragmenten bekijken over Sondel van 1969 t/m 1991. Ook kon men van de gelegenheid gebruik maken om de gerestaureerde boerderij van Harry Bootsma te bekijken alsmede de school en de kerk. Vele oud Sondelers zijn door het dorp gelopen en hebben een kijkje genomen in de open instellingen.
Om een uur of half zeven verlieten de laatste reŁnisten het feestterrein van Sondel.
Hieronder een impressie van de gehouden reŁnie. De foto's spreken voor zich.

  terug naar reŁnie 2014